Glumica i pevačica SukiVoterhaus i glumac Robert Patison postali su roditelji 25. marta 2024. godine. Lepa mama je odlučila da samo dve nedelje posle porođaja podelui fotografiju i otkrije kako izgleda, kao i kako se snalazi u prvim danima sa bebom.

"Četvrti trimestar je bio ... ponižavajući! Period posle porođaja je bio ispunjen uzbudljivom radošću, toliko smeha, suza, toliko hormona! Ponosna sam na sve što je moje telo postiglo i ponosna na ljubaznost i milost koju sam sebi pružila tokom ovog perioda oporavka." - napisala je Suki u opisu fotografije na kojoj pozira u vešu samo dve nedelje posle porođaja.

Suki Voterhaus je objavila fotografiju bez filtea jer je želela da predstavi pravu sliku - i dalje ima izbočen stomak, što je normalno, deluje pomalo umorno i u jednoj ruci drži flašicu. Da, ona je mama!

Ispod objave mnoge žene su komentarisale kako su zahvalne što otvoreno priča koliko period posle porođaja može da bude izazovan: "Hvala što si tako iskrena o tome kroz šta prolazimo nakon što rodimo naše dragocene anđele. Hormoni, neprospavane noći, čista radost i čudo kako tako malo ljudsko srce može da pukne. To je putovanje, odvojite vreme, lečite se i uživajte. Život sada dobija jedan potpuno novi smisao. ti si mama. Najveći poklon. Želim vam zdravlje i sreću."

Jedna mama je napisala: "Izgledaš neverovatno. Hvala ti na iskrenosti o 4. tromesečju. Plakala sam najmanje dva meseca jer nisam mogla ništa da obučem." Takođe, mnoge žene su komentarisale kako izgleda savršeno posle porođaja.

Pored ove fotografije, par je objavio i sliku na kojoj mama drži bebu i napisla je: "Dobrodošao u svet anđele!"

BONUS VIDEO:

Mama koja ima 25 godina trudna je bez prestanka od 2014 TikTok/thechavezfamilyy

(Yumama/T.A.S.)