Samohrana mama Hana (24) je na svom TikTok nalogu otkrila da njena trudnoća i porođaj nisu bili isti kao kod drugih trudnica. Ovim snimkom želela je i da upozori žene koje piju kontraceptivne pilule, da nisu potpuno zaštićene od trudnoće.

Ona je bila jedna od njih, pila je kontraceptivne pilule i mislila je da nema razloga za brigu, ali jedno jutro se probudila sa užasnim bolovima u stomaku i leđima. Kako nije mogla da stoji na nogama od bola, porodica ju je odvezla u bolnicu jer su smatrali da ima problem sa slepim crevom. Međutim, niko nije ni slutio da je to bio znak da će u njihovu porodicu da se useli jedna beba, i to brže nego što je iko mogao da pomisli.

Samo 50 minuta nakon što je saznala da je trudna, Hana je u rukama držala svoju ćerku, iako je sve vreme mislila da je od trudnoće štite kontraceptivne pilule.

"Tata me je ujutru pronašao u kupatilu dok se grčim od bolova. Nazvali su Hitnu pomoć i objasnio im šta se događa. Oni su posumnjali na upalu slepog creva i rekli da što pre dođemo u bolnicu. Stigli smo i lekari su me poslali da izvadim krv. Međutim, toliko sam se previjala od bolova da nije bilo moguće da mi to urade. Dva minuta kasnije pukao mi je vodenjak, a za manje od sat vremena postala sam majka devojčice koja sada ima četiri godine", objasnila je Hana.

Porodila se, nije znala da je trudna
Printskrin, TikTok/h.anviolet Porodila se, nije znala da je trudna

U komentarima ispod njenog video snimka nizale su priznanja drugih žena koje su se našle u istoj situaciji.

"Ja sam saznala u 27. nedelji trudnoće", napisala je jedna, dok se druga nadovezala:

"Pored pilula, otkrila sam da sam trudna u 34. nedelji."

(Yumama)