Nije čest slučaj, ali dešava se, da žena ne zna da je trudna sve dok ne dođe trenutak porođaja. To se desilo i Kejli Nikol Simpson (21) koja je otišla u bolnicu misleći da ima upalu slepog creva, a ispostavilo se da su to bile porođajne kontrakcije.

Ova studentkinja je ostala šokirana kada je na ultrazvuku otkrila da je trudna. Ona nije imala nikakve simptome trudnoće, smatrala je da samo oseća jake menstrualne grčeve. I tako je 7. novembra 2021. godine rodila devojčicu samo nekoliko trenutaka nakon urađenog ultrazvuka.

"Lekari nisu znali šta nije u redu. Dok su radili ultrazvuk moja mama je videla nešto poznato na ekranu. Sekund kasnije počela sam da vrištim od bolova i doktor je dotrčao. Bila je to glava moje bebe", objasnila je.

Njene porođajne kontrakcije trajale su samo 15 minuta, a dva dana kasnije ona je otpuštena iz bolnice sa savršeno zdravom bebom koju danas naziva svojom najboljom prijateljicom.

ScreenshotBeba, mama, porođaj, nije znala da je trudna_1.jpg
Printskrin, TikTok/kaylanicolesimpson Beba koju je rodila studentkinja, a nije ni znala da je trudna

"Nisam imala trudnički stomak, niti izostanak menstruacije i bila sam najmršavija u životu. Ona će uskoro napuniti godinu dana, i super nam je", otkrila je.

U video snimku koji je podelila na svom TikToku otkrila je da nije imala nikakve bolove u trudnoći i da je taman odradila duplu smenu na poslu od 12 sati. Imala je povremeno bolove za koje je smatrala da ne mogu da budu ništa ozbiljno.

Nazvala sam mamu misleći da mi puca slepo crevo jer sam puno krvarila. Toliko me je bolelo da sam jedva hodala i govorila", ispričala je.

Beba, mama, porođaj, nije znala da je trudna
Printskrin, TikTok/kaylanicolesimpson Nije znala da je trudna i porodila se.

Ona je imala takozvanu kriptičnu trudnoću koja prolazi nezapaženo sve do kasne faze ili čak do porođaja.

(Yumama)