Maja Najt je samohrana majka sa blizancima, a na TikToku njihovi snimci oduševljavaju svet. Svi koji je prate znaju njenu priču i uživaju u snimcima na kojima pokazuje kako ona i male Vajolet i Skaut žive.

Maja je sa samo 25 godina saznala da je trudna, ali njenom dečku se to nije dopalo. Rekao joj je da abortira ili da prestane svaki kontakt sa njim. Odlučila je da se vrati kod majke i da u tajnosti nastavi trudnoću. Saznala je da nosi blizance, a onda je upala u paniku kako će sama da odgaja blizance, ali uspela je.

U 34 nedelji trudnoće dobila je preklampsiju i morala je hitno biti primljena u bolnicu zbog kontrakcija, ali i svojih srčanih problema. Bebe su prevremeno rođene i provele su tri nedelje na odeljenju za prevremeno rođenu odojčad.

Njoj su kroz celu trudnoću, ali i sada u odgajanju devojčica najveća podrška bile mama, sestra i prijateljice, a kroz nekoliko nedelja devojčice pune godinu dana.

Kada je otvorila TikTok nalog i počela da pokazuje život sa svojim bebama, mnogi su poželeli da joj ponude saradnju i da baš ona i njeni blizanci reklamiraju njihove proizvode.

Ono što najčešće snima jeste njihova jutarnja rutina - odlazak po bebe i priprema mleka. Njih dve spavaju u odvojenim krevetima i često čavrljaju međusobno u tišini. Onda kada alarmiraju mamu da su budne počinje njihovo jutro.

Samohrana mama i bliznakinje TikTok/maiaknight

Pored videa u kojima prikazuje kako ih kupa, nosi obe istovremeno, presvlači, smešta i uzima iz kreveta, Maja često snima i njihove anagdote. Ljudima je posebno interesantno da ih gledaju dok se same hrane i uče da drže čaše i piju vodu. Najlepši momenti jesu kada dok mama snima jednu, ova druga dopuzi u kadar.

Ona uspeva da svojim bliznakinjama pruži sve neophodno, ali kako kaže, naiđu i teški i neizdrživi trenuci, ali njeni pratioci je redovno bodre da prebrodi nadolazeće tuge i daju joj iskrenu podršku i savete kroz komentare.

Pogledajte jedan od zanimljivih snimaka njenih bliznakinja:

Samohrana majka sa blizancima TikTok/maiaknight

(Yumama)