Priča ove mame obišla je svet - rodila je blizance u razmaku od nekoliko sati i godinu dana. Kada dobijete ovakvu informaciju, sigurno se pitate kako je to moguće. Stvar je zapravo u tome što se porođaj dogodio za doček Nove godine.

Mama Iv Hamfri iz Nju Džersija rodila je Ezru i Ezekila Hamfrija u razmaku od manje od sat vremena 31. decembra 2023. i 1. januara 2024. godine.

Otac blizanaca, Bili Hamfri, koji je 31. decembra napunio 36 godina, rekao je za "Dobro jutro Ameriko" da je to rođendan za pamćenje. "Bio sam veoma uzbuđena zbog mogućnosti da se dečaci rode na moj rođendan. Ušli smo tog dana u porodilište i nisam bio baš siguran da li će doći danas ili ne, ali imati jednog od njih na moj rođendan bio je veliki blagoslov i poklon."

Kako se navodi u New York Postu, Eve je otišla u bolnicu u subotu, ali je ubrzo poslata kući nakon očigledno lažne uzbune. Međutim, 43-godišnja profesorka biologije vratila se sledećeg dana kada joj je pukao vodenjak i u nedelju uveče je počeo porođaj. Sa težinom od 2.700, prvi se porodici pridružio Ezra, koji je rođen neposredno pre nove godine u 23:48 uveče u novogodišnjoj noći.

U međuvremenu, njegov brat Ezekijal je došao 40 minuta i celu godinu kasnije u 00:28, 1. januara, težak 1.900. Osvrćući se na neverovatan trenutak, Eva je rekla: "Bilo je to dobro iskustvo. Bilo je kul izbacivati bebu dok svi odbrojavaju i govore "Srećna Nova godina" i, znate, kao da su imali rođendansku zabavu. Zahvalna sam da su svi bili zdravi i stvari su išle prilično glatko", nastavila je.

"Dakle, to je najbolja stvar koju možete da tražite, posebno zato što su oni malo poranili i sve, da im ide dobro, a ja sam dobro."

Roditelji su dodali da su mališani stigli nekoliko nedelja pre porođaja, koji je zakazan za 26. januar, i dodali da su šokirani nakon što su prvi put saznali da očekuju blizance.

Za sada, otac je otkrio da dečacima ide "stvarno, stvarno dobro" i da su se nadali da će napustiti bolnicu kako bi upoznali svog starijeg brata Jezekiju, od tri godine."

"Radujem se što ćemo podeliti rođendane i zajedno svi slaviti" - ispričao je tata kroz osmeh.

BONUS VIDEO:

Beba rođena sa zubima TikTok/jordanbloss_

(Yumama/T.A.S.)