Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pedagog o gorućoj temi: Da li je danas vršnjačko nasilje u porastu? (VIDEO)

Koliko je vršnjačko nasilje često u našim školama? Ko su najčešće nasilnici? Koje vrste nasilja postoje? Kako se u školi rešava nasilje? Koliko je uloga roditelja važna? Pedagog Nevena Toskić odgovorila je na pitanja koja muče mnoge ...

  Izvor: Foto: Yumama

Čini se da se u poslednje vreme na rešavanju problema vršnjačkog nasilja sve više potencira. Sve češće slušamo o nasilju među dečacima i devojčicama u školama, gledamo potresne snimke i fotografije, a roditelji su sve više u strahu.

Sasvim razumljivo, pitanja je mnogo. Da li je nasilje u poslednje vreme zaista u porastu?

Koliko je vršnjačko nasilje često u našim školama? Ko su najčešće nasilnici? Koje vrste nasilja postoje? Kako se u školi rešava nasilje? Koliko je uloga roditelja važna? 

Kako bismo pronašli odgovore na neka osnovna pitanja koja muče roditelje, obratili smo se osobi koja se sa time svakodnevno susreće. Nevena Toskić, školski pedagog i saradnica portala Yumama, odgovorila je na pitanja koja su roditelji postavili.

Koliko je vršnjačko nasilje često u našim školama? Ko su najčešće nasilnici? Koje vrste nasilja postoje? Kako se u školi rešava nasilje? Koliko je uloga roditelja važna? Pedagog Nevena Toskić odgovorila je na pitanja koja muče mnoge roditelje.
Izvor: YouTube

Pogledajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica