Mame opisuju dojenje kao nešto najlepše jer se tada na najbolji način povezuju sa svojim bebama, ali i kao teško, bolno i izazovno, posebno u prvim danima nakon porođaja. Međutim, retko ko govori o tome koliko dojenje može da utiče na izgled majčinog tela.

Jedna majka dojilja je na svom TikTok profilu pokazala sa kakvim promenama na grudima se susrela od kada bebu hrani svojim mlekom, a promena je veoma uočljiva.

"Prošlo je otprilike nedelju dana od porođaja i nikada nećete pogoditi šta se dogodilo", kaže ona dok širi svoj ogrtač i pokazuje dojke različite veličine, i dodaje:

"To su gospođa Pretrana i gospođa Neuspešna."

Dojenje, beba
Shutterstock Mama doji bebu

Ona objašnjava i da se trudila da na obe dojke hrani svoju bebu, ali jedna je uvek bila slabija i jednostavno nije bila u stanju da prati svoju bliznakinju.

"Dobra vest je da, ako se ovo dogodi vama, znajte da sam to već prošla i nisam ništa preduzela. Sve se vratilo u normalu, moje obe dojke su potpuno nestale", šaljivo je poručila svojim pratiocima i dodala:

"Dakle, sad kada ponovo dojim, moraću da se bavim time još dve godine. JEdnostavno jedna ne može da prati ovu drugu. Pokušala sam i da se izmlazam, činila sam sve da nateram i ovu slabiju da proizvodi više mleka, ali ona ima svoj stav: 'Ne, hvala, možda ću sa tvojim trećim detetom biti bolja.'"

Pogledajte kako izgledaju grudi ove mame dojilje:

Mama pokazala posledice dojenja na njeno telo TikTok/bobbialthoff

(Yumama)