Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, proglašen je za najkorisnijeg košarkaša velikog finala NBA lige. Zahvaljujući njemu Denver je došao do prve titule u istoriji kluba. Košarkaš je ostvario istorijski uspeh, a proslavi se pridružio najslađi Jokićev navijač, njegova ćerka Ognjena.

Svi su gledali u preslatku devojčicu koju je tata ljubio i nosio na ramenima, a ono što je posebno izazvalo simpatije jeste njeno odelo sa važnim porukama. Mama Natalija je očigledno pripremila posebnu odeću za ovaj svečani trenutak, pa je Jokićeva ćerka nosila preslatku jaknicu sa srpskom zastavom, brojem dresa njenog tate i prezimenom na leđima, a broj 15 se našao i na patikicama. Nosila je kačket na kojem piše "šampion", a zajedno sa tatom primila je priznanje "Bil Rasel" za najkorisnijeg igrača finala.

U galeriji ispod pogledajte najslađe slike Nikole Jokića sa ćerkom Ognjenom!

Profimedia Nikola Jokić sa ćerkom

Pored slatke pobede, tata je imao poseban osmeh za svoju ćerku, a nakon dodele nagrade usledilo je porodično fotografisanje na kojem je Ognjena ponovo prikupila sve simpatije jer je tatine trofeje tapkala rukama i koristila ih kao bubnjeve.

Mnoge je nasmejala i Jokićeva izjava novinarima - "Posao je gotov, idemo kući!", a ne sumnjamo da će uspešni tata kod kuće dodatno slaviti sa ćerkicom i suprugom. Uspeh je još slađi kada su tu ljubav i podrška voljenih.

Izvor: Yumama