Srbija i Srbi širom sveta od juče ponovo slave uspeh omiljenog sportiste. Srpski teniser Novak Đoković do pobede u finalu Australijan opena nad Rafaelom Nadalom došao jednom od najboljih partija u karijeri, a tokom meča imao je dva posebna navijača.

Iako je po završetku meča izjavio da Stefan nije pratio turnir jer je u to vreme u vrtiću, Noletov naslednik je sa svojom sestricom ipak gledao finale.

"Stefan ne prati, ide u vrtić. Razgovarao sam sa njim 45 minuta pre meča, pričali smo o  Spajdermenu, akvarijumu, ribicama... ali poželeo mi je sreću. Pravi blagoslov je biti otac, ne postoji ništa bolje od toga. Supruga i ja smo petnaest godina zajedno, imamo dva divna anđela. To je život", rekao je Novak prisutnima u dvorani.

Foto: EPA/DAVID CROSLING

A u isto vreme na Instagram profilu Jelene Đoković pojavila se fotografija na kojoj Stefan i Tara ipak navijaju za tatu!

"Just a few of us #nolefam! Ideeeemoooooo tata!!! Champion!!! Navijamo!!!! Šampioneeeeeeee", napisla je Jelena ispod fotografije na kojoj mališani netremice gledaju u tatu na ekranu.