Mnogi su zainteresovani šta će biti sa princezom Šarlot, koja se tako sjajno pokazuje već sad. Da li će ona nadmašiti svoju braću ili će za deset godina postati smirenija, dok će stidljivi Džordž i spontani Luj, naprotiv, steći samopouzdanje i početi glasno i jasno da se izjašnjavaju?

 I mnogi povlače paralelu - devojčica će naslediti karakterne osobine kraljice i sama zauzeti tron. Stručnjak za govor tela Alison Vord potvrđuje da devojčicino ponašanje otkriva njene liderske kvalitete i želju da kontroliše situaciju.

O tome je sigurno razmišljala i stroga dadilja Marija Tereza ​​Boralo, koja brine o deci Vilijama i Kejt. I sama Ketrin je najverovatnije imala takve misli kada se suočila sa ćerkinim „odlučnim” navikama. Tako se 2017. princeza oprostila od onih koji su ispraćali kraljevsku porodicu u Varšavi, a njena ćerka je svoju majku tvrdoglavo vukla ka avionu, požurujući je.

Možete se setiti i venčanja Pipe Midlton, gde su Šarlot i njen brat Džordž uživali. Istina, kazna je stigla brzo: Kejt je čučnula i grdila nevaljalu decu. Posebno je bilo zanimljivo pogledati reakciju dečaka i devojčice: Džordž je umalo briznuo u plač, dok je nezavisna Šarlot na ono što se dešavalo reagovala istinski kraljevski, potpuno smireno. Nije bilo suza ili nezadovoljnih grimasa - princeza kao da se oglušila o sve majčine prekore. Ako joj je cilj da se zabavlja i uživa, tako će i biti.

Istovremeno, Šarlot se ne može nazvati nekontrolisanom. Njena razmetljiva histerija bebe na aerodromu u Hamburgu, kada je frustrirana devojčica u suzama pala na zemlju, završila se za samo par minuta. Nekoliko reči razumne majke - i Šarlot je pratila Kejt, veselo poskakujući dok je hodala.

Primetno je da su Šarlotine jake emocije njena „vizit karta“. Za razliku od prilično hladnokrvnih roditelja i poslušnog starijeg brata, ona se retko suzdržava. Pravi vulkan strasti u slatkoj haljini! Želi da se zabavlja, smeje se. Ako želi da plače, tako mora da bude. Glavna stvar je izbaciti sve iz sebe, o ostalom može da se razmišlja kasnije.

Ali kako će drugi reagovati na takvo ponašanje princeze? Kada je isplazila jezik novinarima, mnogi su se oduševili. U međuvremenu, bilo kojoj drugoj kraljevskoj naslednici takav čin sigurno ne bi bio oprošten i u najmanju ruku, i dete i majka bili bi zdušno kritikovani na internetu.

Takva poletnost u budućnosti može da vodi i do dobrih i loših posledica. Da je Šarlot rođena prva, onda bi imala sve šanse da dobije krunu posle svog dede i oca. Ali da li bi ovaj slatki buntovnik mogao da ostane na prestolu? Naravno, ljudi će verovatno nastaviti da vole iskrenu princezu, ali odluke zasnovane na emocijama i na brzinu uopšte nisu ono što se očekuje od budućeg vladara.

BONUS VIDEO

Šta treba imati pri ruci kad se dete razboli TikTok/beachgem10