Mama sa TikToka izazvala je lavinu komentara nakon što je rekla da svake godine zatrudni, tako da ne mora da ima menstruaciju. Medison i njen partner Džoš Čavez su u vezi iz detinjstva i postali su roditelji kao tinejdžeri, kada su dobili svoje prvo dete sa samo 16 i 18 godina, 2014. godine.

Madison Čavez, majka četvoro dece, trenutno čeka svoje peto dete, a otkrila je da je trudna od 2014. godine i da bi to preporučila drugima. Kako je mlada mama objasnila, onda je bila trudna svake godine od 2014. do 2023. godine. 2017. godine, par je dočekao svoje drugo dete, drugog sina. Do 2020. godine, paru je stiglo treće dete, ćerka, a do 2022. rođeno je njihovo četvrto dete, još jedna devojčica. Sada srećni par ima četvoro prelepe dece i trenutno očekuju peto, koje treba da se rodi 2024. godine.

Pročitajte i - Prvo ili drugo? Koje dete je obično nemirnije

Mama koja ima 25 godina trudna je bez prestanka od 2014 TikTok/thechavezfamilyy

Poznati na Internetu kao "Porodica Čavez", Madison je objasnila da zatrudni svake godine kako bi izbegla menstrualno krvarenje. Dok je držala svoju bebu, rekla je: "Kada zatrudniš svake godine, tako da nikada ne moraš da se nosiš sa menstruacijom." Zatim je dodala: "10/10 preporučujem hahahaha." Devojka je pokazala na svog muža i uz kratki snimak priložila audio snimak na kojem je rekla: "Hvala mom suprugu".

Madison je takođe otkrila da su ona i Džoš "uvek želeli veliku porodicu" i da su "tako zahvalni" što imaju svoju prelepu decu.

TikTok snimak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @thechavezfamilii brzo je postao viralan i od tada je prikupio neverovatnih 2,7 miliona pregleda. Međutim, korisnici društvenih mreža bili su podeljeni oko Medisonine odluke da zatrudni svake godine.

Iako su neki mislili da je to odlična ideja, nisu svi bili potpuno ubeđeni. Jedna majka je napisala: "I ja bih radije bila trudna svake godine." Neki su pisali o tome kako je tako velika porodica prednost, dok drugi smatraju da ipak treba odlučiti koliko ćete dece imati i da se držite toga:

"Mislim da ću izabrati menstruaciju i spavati mirno preko noći. Volim svoju decu, ali sam završila sa rađanjem." - bio je jedan od komentara.

Bez obzira na komentare, ova porodica na je na snimcima stalno okupljena, radosna i deluju srećno i voljeno, a to je ono što je najvažnije.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Saznala da je trudna, čim se porodila TikTok/the.harris.familyy