Mnoge mame planiraju razliku između prve, druge ili treće trudnoće, ali jedna mama je iznenadila sve na Tik Toku kada je podelila da je bila trudna ukupno 15 godina u kontinuitetu. Mama Hona ima 15-oro dece, prvi put je zatrudnela 1993, a poslednji 2019. godine. Bila je trudna svake godine u ovom periodu, osim 2003. i 2017.

Njen video snimak na Tik Toku mnogi su komentarisali, a mišljenja su podeljena. Dok joj se jedni dive, drugi smatraju da je to previše i ističu kako oni ne bi želeli da se nađu u njenoj koži. "Zvuči kao horor film." - napisala je jedna žena, dok je druga dodala: "Ženo, ti si fantastična jer ja bih na tvom mestu poludela. Bog svakome od nas daje različite sposobnosti."

Ono što je mnoge zainteesovalo jesu troškovi u odgajanju 15-oro dece. Mama Hona redovno deli savete i smernice kako roditelji mogu da uštede i pametno koriste svoj budžet, a u jednom video snimku je podelila da je za pelene potrošila više od 18 600 evra, a kako je otkrila, tokom 15 godina promenila je svojoj deci više od 70.000 pelena.

Mnoge je iznenadila još jedna cifra koja je potrošena u ovoj velikoj porodici, i to za toalet papir. Kada ide u kupovinu, mama Hona uzima 5 paketa toalet papira, što je ukupno 30 rolni. Kako je navela, ova zaliha im traje samo jedan mesec.

U komentarima mnogi su se pitali od čega živi i kako majka uspeva da se bori sa svim troškovima, i naveli su kako oni to nikada ne bi mogli da priušte.

Ipak, ova mama ističe da uprkos brojnim izazovima sa kojima se suočava u odgajanju 15-oro dece, ona je srećna i ispunjena što ima tako veliku porodicu.

Izvor: Yumama