Mlada mama Džejmi Star (16) dobila je ćerku 2013. godine, kada je imala samo četrnaest godina. Međutim, ono što je još neobičnije je to što je njena mama Tobi Rea (31) bila u drugom stanju u isto vreme kada i Džejmi. Tobi je tada postala jedna od najmlađih baka, ali i majka šestog deteta.

Džejmi se nakon trudnoće vratila u školu i počela da studira poslovnu administraciju. Uspela je da nastavi da ide u školu i pored brige o ćerki. Kada je saznala da će postati majka, ova mlada mama je odlučila da pokaže celom svetu kako tinejdžerke mogu da budu dobre majke, a da pored toga nastave normalno sa školovanjem. 

"Poznajem devojke koje su zatrudnele veoma mlade i žive od socijalne pomoći. Međutim, ja to ne bih dozvolila. Na prvom mestu mi je moje dete, a posle toga školovanje i karijera", objasnila je Džejmi koja je išla u specijalnu školu za mame tinejdžerke.

Džejmi je objasnila kako je bila veoma uplašena kada je saznala da je trudna, ali majka joj je bila najveća podrška.

"Pitala sam je šta će da uradi, sama odlučuje, jer je to njeno telo i njena beba. Bila sam šokirana, ali sam morala da je podržim", objasnila je Tobi.

Džejmi je u avgustu 2013. godine na svet donela ćerku Harli. U školu nije išla dva meseca, a nakon toga se ponovo posvetila svom obrazovanju, ne zanemarujući majčinske obaveze.

"Ljudi su šokirani da u isto vreme brinem o bratu i svom detetu, ali ja sam srećna i ništa ne bih menjala", objašnjava Džejmi.

Mlada mama ističe da je to što ima ćerku učinilo zrelijom od većine njenih vršnjakinja. Takođe, ona se nada da će nakon završenog koledža naći dobar posao i ostati dobra majka.