Nije previše često ali dešava se da žena ne zna da je trudna, pa da dođe i do porođaja a da ona ne zna šta se dešava. Tako je i jedna Majli na svom TikTok profilu objasnila da do šestog meseca nije znala da u njenom stomaku raste beba.

"Kada kažem ljudima da nisam znala da sam trudna više od šest meseci, imaju brojna pitanja", kaže Majli.

Na pitanje kako nije osetila udarce bebe, rekla je da verovatno i jeste ali da nije obraćala pažnju jer je smatrala da su joj to gasovi u crevima. Nije obraćala pažnju sve dok nije saznala da je trudna.

Ona je zatim objasnila i da je tokom tih 6 meseci u kojima nije znala da je trudna, dobila i 2 injekcije za kontracepciju. Pored toga, ležala je u toplim kupkama, išla u solarijum i pila puno kofeina.

"Kada sam bila oko 5. meseca trudnoće, trčala sam i pala na stomak", rekla je Majli koja je rodila potpuno zdravu bebu.

Beba, bolnica, bolest, prehlada
Shutterstock Beba u bolnici zbog otežanog disanja

Što se tiče mučnina u trudnoći, objasnila je da se seća da je jednom prilikom povraćala ali da je to povezala sa buritom koji je prethodo jela. Mislila je da hrana nije bila ispravna ili da joj nije prijala, ali nikada ne bi pomislila na trudnoću.

Ona se pozabavila i pitanjem kako nije shvatila da je trudna jer joj je menstruacija izostala. Međutim, njoj ni to nije bilo čudno jer, kako objašnjava, od kako je dobila injekciju za kontracepciju, menstruacije su joj potpuno prestale.

Nakon ove trudnoće Majli je odlučila da ugradi kontraceptivni implant, ali priznaje da se uvek brine da li je trudna, pa da često radi testove za trudnoću kako bi bila sigurna da je sve u redu.

(Yumama)