Dvadesetogodišnja devojka se provodila u klubu, na rođendanskoj proslavi, igrala je sve vreme i uživala, a onda je usred plesnog podijuma dobila neočekivane bolove. Nije mogla ni da nasluti da je to bio trenutak kada je njen porođaj počeo, a ni ona ni njen dečko nisu ni znali da je trudna.

Meksikanka Vivijan (20) nije imala trudnički stomak, i dalje je imala menstruaciju, redovno je vežbala i uživala u svom mladalačkom životu punom muzike i plesa. Godinu dana ranije ona je uklonila žučnu kesu i nije puno pila alkohol, što je odlično jer nije uticalo na njenu bebu koja je rođena potpuno zdrava.

Kako je objasnila ova mlada mama, na rođendanskoj proslavi osetila je jake bolove u kukovima i stomaku, pa je odlučila da sedne i da odmori od plesa. Međutim, njeni simptomi se nisu smanjivali pa je njen dečko insistirao da je ipak odvede kod lekara. Kada su stigli, pregledao ju je ginekolog koji je ovom mladom paru saopštio da će vrlo brzo postati roditelji. Kako Vivijan kaže, kada je čula to, svet joj se poljuljao.

"Saznala sam da sam trudna kada sam već bila na porođaju. Poludela sam od brige da li je beba dobro i kako ću sa njom jer nisam imala decu. Brinulo me i šta će mi sve trebati za bebu, milion pitanja...", rekla je Vivijan.

Vivijan, trudnica, porođaj, nije znala da je trudna
Printskrin, TikTok/vivianwiserv Vivijan koja se porodila, a nije ni znala da je trudna

Lekari su je porodili carskim rezom, a kada je videla svog sina, kaže da je umesto sreće osećala pomešane emocije.

"Ni ne znam šta sam osetila kada sam ga videla. Moj dečko je bio u potpunom šoku. Ne znam o čemu je razmišljao, ali je morao brzo da se pokrene jer nam je puno toga trebalo, a trebalo je i da platimo bolničke troškove. Sve smo rešavali iz dana u dan, a on je bio veoma uplašen. Razumela sam ga", rekla je mlada mama.

U želji da podeli svoje iskustvo, ali i da pokaže da njeno telo nije izgledalo kao telo jedne trudnice, napravila je video snimak koji je objavila na svom TikTok profilu. Fotografijama i snimcima koji su nastali pre porođaja je odbrojavala trudnoću i pokazivala kako je izgledala iz meseca u mesec, sve do trenutka kada u zagrljaju drži bebu. Pogledajte i uverite se da ova devojka stvarno nije mogla ni da pretpostavi da je trudna:

Iz noćnog kluba otišla na porođaj, nije znala da je trudna TikTok/vivianwiserv

(Yumama)