Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porođaj
25.04.2022. / 13:37 13:47

JAUKALA SAM, MOLILA ZA BEBU, A ONI SU ME UĆUTKIVALI: Ispovest majke koja je rodila carskim rezom - Nije lako biti CARICA

Komentari 2

Poštovani, Hvala na poslatom komentaru. Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove na prethodnoj stranici biće objavljen. Brzina njegovog objavljivanja zavisi od toga koliko trenutno stiže komentara na portal, zato molimo za strpljenje. Nakon objave, vaš komentar i eventualne komentare na njega možete pogledati klikom na link ispod vesti.

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mama Mara

Svako porodjaj doživi drugačije. Ja sam imala prvi prirodni, a drugi carski. Beba je prosto bila prevelika i moralo je tako. Nisam se osećala ovako kao ova mama, bila sam podjednako uzbudjena da upoznam oba svoja sina, svejedno mi je bilo kako će se oni roditi, bilo mi je bitno da sve protekne kako treba i da oni budu dobro. Uspostavljanje veze izmedju majke i deteta dolazi pri prvom susrtu, nema veze da li je to odmah kod prirodnog ili nakon budjenja iz anestezije kod carskog. Prvi susret bude božanstven.

Sladjana

Totalno izmišljena priča. 3 sam išla na carski rez .

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica