Glumica Olivija Man našla se pred velikim izazovom u majčinstvu. Kako je sama priznala na društvenim mrežama, već neko vreme se bori sa postporođajnom depresijom, a porodila se pre samo četiri meseca.

Ona je skupila snagu i na društvenim mrežama podelila kroz šta prolazi.

"Patim od užasne anksioznosti. Depresivna sam, nije mi ni do čega", priznala je Olivia, zbog čega je zabrinula svoje obožavaoce. Mnogi su uvereni da glumica ima postporođajnu depresiju, pa su joj savetovali da što pre poseti lekara.

"Postporođajna depresija nije šala. Ako se ne leči, može biti opasna po psihičko zdravlje. Moraš da potražiš lekarsku pomoć", poručuju Oliviji obožavaoci.

Od kako je rodila sina, glumica se više puta žalila na poteškoće. Prvo je otkrila da muči muku sa dojenjem iako želi da svom sinu da majčino mleko.

"Morate se truditi i kad mislite da nemate mleka", napisala je Man, uz isečak na kom pokazuje kako se koristi uređaj za dojenje.

Prema onome što je ispričala u videima, glumica je stvarno pokušala sve.

"Obratila sam se konsultantima za dojenje, kuvala sam supe, popila sam na litre kokosove vode, kupatilo mi je puno masti za bradavice i toplih jastučića za povećanje cirkulacije, imam tri jastuka za dojenje i tri pumpe, stalno pijem čajeve, uzimam vitamine... Čak sam jedno vreme danonoćno nosila ovaj uređaj napunjen adaptiranim mlekom oko vrata s cevima zalepljenim za bradavicu koji stimuli[e proizvodnju mleka. I ništa! Ništa od toga nije uspelo!", rekla je Olivia pre dva meseca, kada je otkrila i da zbog toga ne može da prestane da plače.

"Plačem i plačem. Osećam da mi telo otkazuje. Brinem se da se neću vezati za svoju bebu", napisala je tada Man.

Glumica je u međuvremenu odustala od dojenja i danas sinčića hrani adaptiranim mlekom.

"Dojenje je dobro, kao i adaptirano mleko. Drage mame, najvažnije je da je vaša beba jede", poručila je drugim mamama pre nekog vremena.

(Yumama)