Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Logopedska sveska: Usvajanje i obnavljanje predloga NA i U

Predstavljamo vam stranice logopedske sveske na kojima se sa detetom radilo na ponavljanju predloga NA i U.

  Izvor: Foto: Shutetrstock

Dete pre polaska u školu treba da usvoji sve predloge (na, u, ispred, iza, iznad, pored, ). Na stranici logopedske sveske koju vam predstavljamo, radi se o tome kako da sa detetom na zanimljiv i slikovit način naučite ili obnovite predloge.

Na papiru u boji nacrtajte, potom isecite oblik jabuke, lista ili nekog predmeta po izboru (sat, ključ,...). Detetov zadatak je da određeni pojam stavi na odgovarajuće mesto. Takođe, od papira u boji napravite i mesta na koja će da stavlja oblike. Dok radite sa detetom, postavljajte mu pitanja gde se šta nalazi. 

Povezane vesti

Stranica logopedske sveske koju smo vam predstavili, pored učenja i obnavljanja predloga, korisna je i za vizuelnu pažnju i percepciju, pokazni gest i finu motoriku (dete prstima uzima pojam napravljen od papira i stavlja na odgovarajuće mesto). 

Dete će lakše da usvaja znanje ako mu je predstavljeno na zanimljiv način. Pravljenjem ovakvih stranica u logopedskim sveskama dete će lakše usvajati i sa radošću dolaziti na logopedske tretmane. 

Logopedsku radionicu i vežbaonicu smo osmislili zbog toga da sve pisane tekstove o razvoju govora, jezika, razumevanju govora, pokaznom gestu, razvoju glasova, bogaćenju rečnika, savladavanju školskih problema, počnete praktično da primenjujete. 

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica