Sigurno ste primetili da se neki ljudi u poslu kojim se bave snalaze perfektno, da im to jednostavno toliko lako ide od ruke, dok se drugi namuče da to isto završe. Verovali ili ne, ali astrolozi tvrde da je i to zapisano u horoskopskom znaku.

Svako od nas na rođenju ima svoj znak horoskopa, dok je sa druge strane, svaki znak predodređen za neko zanimanje. Dok su jedni rođeni za učitelje, drugi su za glumce, a neki i za medicinske sestre ili lekare.

Pogledajte šta karakteriše horoskopski znak koji vaše dete nosi i koje zanimanje je, prema astrologiji, idealno za njega:

Ovan

Ovnovi su ambiciozni, dinamični i samopouzdani. Najbolja zanimanja za njih su menadžeri, sportski treneri, istraživači, preduzetnici i vojni zvaničnici.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, praktični i istrajni. Najbolja zanimanja za njih su finansijski savetnici, kuvari, umetnici, arhitekte i dizajneri.

Blizanci

Blizanci su inteligentni, kreativni i komunikativni. Najbolja zanimanja za njih su novinari, pisci, koomunikacijski stručnjaci, učitelji i komercijalisti.

Škola, učionica
Shutterstock Đaci u školskoj učionici

Rak

Rakovi su osetljivi, intuitivni i brižni. Za njih je najbolje zanimanje medicinska sestra, psiholog, savetnik za dojenje.

Lav

Lavovi su samouvereni, hrabri i kreativni. Najbolja zanimanja za njih su glumci, voditelji, umetnici, dizajneri i advokati.

Devica

Device su praktične, analitične i marljive. Najbolja zanimanja za njih su računovođa, knjigovođa, arhitekta, kritičar i istraživač.

Vaga

Vage su šarmantne, kreativne i pravedne. Najbolja zanimanja za njih su advokati, arhitekte, dizajneri i savetnici za lepotu.

DEvojčica, kruna, balon, rođendan
Shutterstock Nasmejana devojčica sa krunom

Škorpije

Škorpioni su strastveni, uporni i tajanstveni. Najbolja zanimanja za njih su forenzičari, psiholozi, detektivi, hirurzi i istraživači.

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni, optimistični i nezavisni. Najbolje zanimanje za njih su turistički vodiči, novinari, istraživači, filozofi i profesori na fakultetu.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni, odgovorni i praktični. Najbolja zanimanja za njih su menadžeri, finansijski savetnici, računovođe, programeri i inženjeri.

Dete, telefon, kompjuter
Shutterstock Dete na internetu

Vodolija

Vodolije su inovativne, nekonvekcionalne i intelektualno znatiželjne. Najbolja zanimanja za njih su programeri, inženjeri, arhitekte i humanitarni aktivisti.

Ribe

Ribe su saosećajne, kreativne i intenzivne. Najbolja zanimanja za njih su umetnici, pevači, medicinske sestre, psiholozi i savetnici.

(Yumama/Index)