Počinje vladavina Vodolija, a ukoliko i vi očekujete prinovu koja će nositi ovaj horoskopski znak, dobro je da znate i kakve osobine im astrolozi predviđaju.

Deca rođena između 20. januara i 18. februara nose horoskopski znak Vodolije. Ova deca su vrlo stidljiva, naizgled mirna ali kriju anksioznost i hiperemotivnost. Oni ne podnose banalnost, ne vole da se upoređuju sa drugima.

Vode računa o ljudima koji ih okružuju, pa se prema svojim drugarima ponašaju zaštitnički, dok su prema starijima veoma pažljivi. Međutim, ova deca znaju da budu i proračunati kada im to odgovara.

Deca sa horoskopskim znakom Vodolije su vrlo inteligentna, ali imaju i jaku intuiciju. Pre nego što uključe zdrav razum, kod njih preovlada intuicija. Ova kombinacija vodi ih do pravih odluka, a ponekad će vas i iznenaditi načinom na koji gledaju život.

mama-dete-tuga.jpg
Shutterstock Mama pruža podršku uplakanom detetu

Kako vaspitavati malu Vodoliju?

Roditelji treba da budu spremni na to da razumeju snove svog deteta. Važno je da ih ne kritikujete previše kako bi mala Vodolija imala osećaj da može da vam se poveri, ali i da se osloni na vas za svaku pomoć.

Sa njima treba da budete i diplomate jer kada nešto odluče, ma koliko ih ubeđivali u suprotno, ne menjaju lako svoje odluke.

(Yumama)