Mama Tatiana je na svom TikTok profilu otkrila da njena tromesečna ćerka prespava noć u komadu, a mnogi su odmah poželeli da čuju kako joj to uspeva. Raspored hranjenja i spavanje ove bebe zvuči kao san mnogih roditelja, pa je mnoge zanimalo koja je tajna ove majke.

"Moja ćerka ima samo tri meseca i jede svakih četiri do pet sati, u krevet je stavljam u 22 sata i celu noć spava u svom krevetiću. Budi se ujutru u 7 i jednom u danu odrema dva do četiri sata", rekla je Tatiana.

Ona je objasnila i kako se ponaša sa bebom kada je budna.

"Stavljam je na stomak, gledamo televiziju ili joj pričam o svom životu. Kada drema popodne to je u svetloj prostoriji, obično uz zvuk televizije ili kućnih poslova koje obavljam dok ona spava."

Beba spava
Shutterstock Beba spava

Majka ističe da njena beba noću spava u potpunom mraku i tišini, i da je to znak da treba da spava celu noć.

"Ona zna razliku između dremanja i dužeg sna. I ne pridržavam se uobičajenih saveta da je budim za hranjenje. Nikada je nisam izgladnjivala, hranila sam je kad god bi bila gladna. Kad se uznemiri, prvo proverim da li su zadovoljene sve njene ostale potrebe, a ne nudim hranu kao prvo rešenje", napomenula je.

Tatiana otkriva i da svoju bebu hrani na flašicu, da je temperatura mleka sobna ali da, kada je hrani nakon 17 sati, malo zagreje kako bi se beba počela uspavljivati.

Pogledajte Tatianu i njenu bebu:

Mama otkriva trik da beba prespava celu noć TikTok/bussdowntatertot

(Yumama)