Ako ste ikada dojili bebu, svesni ste toga da vaše bradavice mogu zadobiti povrede, pa čak i krvariti. Ukoliko se još niste našli u ulozi dojilje, nemojte da brinete jer se to ne dešava tako često.

Novopečena mama Džo imala je tu težu lekciju dojenja, a na svom TikTok nalogu podelila je kako izgleda njeno mleko koje je iz dojki izmlazala pumpicom. Primetićete roze boju mleka, ali u ovom slučaju to nije od crvene hrane koju je mama jela, već od krvavih bradavica.

"Niko mi nije rekao da ukoliko odlučim da dojim, mogu da računam na to da će moje mleko imati spektar boja", rekla je ona u svom snimku, a onda je pokazala razliku u boji mleka.

U prvom slučaju vidite očekivanu, belu boju mleka, dok u drugom njeno mleko prelazi u roze boju. Mama je ovo roze mleko nazvala 'mleko od jagoda', a onda objasnila:

"A zašto je mleko ružičasto? To je krv. Beba je ipak može piti! Na vama je hoćete li joj dati ili ne", objasnila je mama Džo.

Ovaj video izazvao je brojne komentare, neki su zanimljivi, a neki su joj vrlo zahvalni na ovakvom upozorenju.

"Odgajanje malih vampira, jednu po jednu bočicu", "Blago nama sa mamama koje nas upozore pre nego što postanemo mame, imala bih srčani udar", neki su od komentara.

Pogledajte snimak ove majke:

Roze boja majčinog mleka TikTok/jojohnsonoverby

(Yumama)