Princ Lui izrastao je u šarmantnog i nestašnog dečaka. Tokom godina, kraljevski su obožavaoci uživali gledajući Luija željnog zabave kako sve više dolazi u centar pažnje, od njegove prve govorničke uloge do njegovih urnebesnih ludorija na Platinastom Jubileju.

Njegovi ponosni roditelji takođe su u nekoliko navrata govorili o svom najmlađem detetu i porodičnom životu. Kejt Midlton je jednom prilikom pričala o jednoj od prvih reči malog Luija. Još u decembtu 2019, majka troje dece je tokom snimanja filma A Berry Royal Christmas otkrila da je jedna od njegovih prvih reči bila posvećena voljenoj britanskoj kuvarici Meri Beri.

"Jedna od Luijevih prvih reči bila je 'Meri', jer tačno u njegovoj visini nalaze se sve moje knjige o kuvanju na kuhinjskoj polici", rekla je.

Kejt je ispričala da je njen tada 19-mesečni sin toliko upoznat s Beri da bi je 'definitivno' prepoznao. 'Deca su stvarno fascinirana licima, a vaše lice je posvuda po vašim kuvarima i on bi rekao čim ga ugleda: 'To je Meri Beri'… Tako da bi vas sigurno prepoznao da vas danas vidi', dodala je.

Meri je kasnije govorila o druženju s Vilijamom i Kejt tokom snimanja Bibisijevog specijala u kojem je pripremala neke od svojih omiljenih svečanih recepata dok su joj Kejt i Vilijam pomogli u organizaciji posebne praznične zabave.

'Bila sam tako impresionirana. Oni su stvarno zaljubljeni. Bilo je divno promatrati ih ta tri dana. Kad su zajedno, on je stalno dodiruje po ruci i gleda je smešeći se, a ona je ista takva s njim. Bilo je to jako lepo videti jer je bilo tako prirodno', rekla je. 'Bilo je lako videti da je Vilijam jako ponosan na Ketrin. Želeo je da mi naglasi kako nijedna njegova dobrotvorna organizacija za mentalno zdravlje ne bi bila ono što je bila bez Ketrin, koja ulaže toliko vremena, truda i brige da sve funkcioniše dobro', dodala je.

Princ Vilijam i princeza Kejt odlučili su da princu Džordžu (10 godina), princezi Šarlot (8) i princu Louiju omoguće što normalnije detinjstvo, dok su svoje troje dece upoznali s njihovim kraljevskim ulogama. Kraljevski par redovno vozi svoju decu u školu, a nastoje da bar jedno od njih bude kod kuće s decom kad god je moguće.

(Story/Yumama/J.D)

BONUS VIDEO

Koliko napreduje dojena beba za 15 nedelja TikTok/clairesamay