Kejt Midlton ima pomoć, u životu njene dece prisutna je uvek dadilja, a jedna od njih bila je Marija Boralo koja je godinama radila u kraljevskoj porodici. Nakon što je završila obuku na prestižnom koledžu Norland u Batu, dobila je instrukciju da ne izgovori nikada jednu reč pred kraljevskom decom.

Luiz Heren, koja je obučavala Mariju da postane dadilja u kraljevskoj porodici, otkrila je u intervjuu za Mirror da se dadilje u Norlandu uče da ne izgovaraju reč "deca", već da se najmlađim članovima kraljevske porodice obraćaju imenom.

"Reč deca je zabranjena iz poštovanja prema deci kao pojedincima", objasnila je Luiz Heren

Norland Koledž je ustanova visokog obrazovanja koja se bavi podučavanjem dadilja kako da na pravi način brinu o deci. U ovoj ustanovi obučeno je preko 10 000 dadilja otkako je ustanova osnovana 1892. godine. Ovde se obučavaju dadilje koje rade u prestižnim porodicama, od arapskih kraljevskih porodica do holivudskih zvezda.

Dadilja Kejt Midlton pre decom ne izgovara jednu reč-0338228209.jpg
Profimedia 166528, Prince George and Princess Charlotte with their nanny as they look out from a window at Buckingham Palace in London during Trooping the Colour . London, United Kingdom - Saturday June 17, 2017. UK, FRANCE, AUS, NZ, CHINA, HONG KONG, TAIWAN, SPAIN & ITALY OUT,Image: 338228209, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Avalon): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE, Model Release: no, Credit line: i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Dadilje takođe imaju razna pravila, a neke od njih su da deca moraju da idu na spavanje oko 19 časova, da se igraju napolju i kada je kiša i Sunce, kao i da se stalno uvodi nova hrana i ukusi.

"Norland zaista ceni podučavanje dece kroz igru. U ovoj ustanovi postoje i neki staromodni principi, ali i sjajni, na primer da deca moraju da borave više na svežem vazduhu nego sa telefonom. Dadilje se uče da je važno da motivišu decu da voze bicikl, da se igraju sa psima i da se bave baštovanstvom. Nije važno ako se deca zaprljaju dok rade sa zemljom, važno je da nauče kako da sade", kaže Heren.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit TikTok/allacortedi