Princ Luis se po prvi put pridružio svojim roditeljima, Kejt Midlton i princu Vilijamu, i starijoj braći i sestrama, princu Džordžu i princezi Šarlot, na kraljevskom koncertu božićnih pesama u Vestminsterskoj opatiji, kako prenosi People

Izlazak 5-godišnje kraljevske porodice verovatno je bio posebno značajan za princezu Kejt, jer je cela njena porodica bila tu da joj pruži podršku u organizovanju prazničnog događaja tokom treće godine održavanja. Nakon pokretanja nove tradicije 2021. godine, princezi od Velsa su se prošle godine pridružili princ Džordž i princeza Šarlot.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kraljevska porodica na Božićnom koncertu

Pre nego što su krenuli u Vestminstersku opatiju na praznični događaj, Džordž, Šarlot i Luis su imali važan zadatak: slanje specijalnih pisama. Deca su podstaknuta da pošalju božićne čestitke i najbolje želje drugoj decikoja bi ove godine mogla imati manje sreće. Trojac je otišao do crvenog poštanskog sandučeta ispred mesta događaja i bacio svoja pisma unutra pre nego što se pridružio roditeljima na ulazu. Prema kraljevskoj reporterki Rebeki Ingliš, Džordž, Šarlot i Luis su svi sami napisali svoje karte.

Dok su princ Džordž (10) i princeza Šarlot (8) već nekoliko godina pratili svoje roditelje na kraljevskim događajima, princ Luis je tek nedavno dovoljno star za takve izlete. U 2019., Džordž i Šarlot su debitovali na Božić zajedno sa kraljevskom porodicom u njihovoj godišnjoj šetnji do crkvenih službi - a prošle godine se princ Luis pridružio prvi put!

Pridružio se roditeljima i princezi Šarlot u procesiji u Vestminstersku opatiju, divno držeći se za ruke sa svojom starijom sestrom. (Princ Džordž je ušao odvojeno od ostatka svoje porodice jer je ukazivao čast svom dedi zajedno sa još tri dečaka.)

Princ Luis i princeza Šarlot zajedno su pratili spektakl ceremonije krunisanja, tiho šaputali kada im je nešto privuklo pažnju. Ali u relevantnom trenutku, princ Luis je uhvaćen kamerom kako zeva.

Ali to nije bio kraj, nije mogao da odoli iskušenju i iskoristio je priliku, da svojoj sestri dune i ugasi sveću koju je nosila. Ovo naravno nije promaklo, budnom oku njegove mame, ali kraljevski nestašluk je zaštitni znak njenog sina, zbog čega je i toliko omiljen.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Hana saznala da je trudna pred porođaj Tiktok/h.anviolet