Glumica Dru Barimor majka je dve ćerke, a u jednom podkastu je pričala iskreno o roditeljstvu. Kako je napomenula na samom početku, nikada nije maštala o tome da postane majka, ali od kada je rodila decu, naučila je da bude mnogo nežnija prema sebi.

Prisetila se i jedne prilike kada je ćerke odvela u Mekdonalds na večeru pa ju je taj trenutak naveo da razmišlja o izborima koje donosi kao roditelj.

"Svi roditelji koji imaju dobru higijenu, ishranu, raspored i granice sa decom su blagosloveni. Nisam znala ništa o tome kada sam rodila decu. Nisam imala plan i osećala sam se kao da sam neuspešna u roditeljstvu. Osećala sam se kao da ne znam šta radim i da ću morati mnogo da učim o svemu tome. Bila sam tako oštra prema sebi kada su moja deca bila mala, a sada kada je Frenki skoro devetogodišnjakinja, a Olivija ima 10 godina, na sve gledam drugačije, a ja se osećam nikad bolje. Naučila sam svoje granice", rekla je Dru.

Kako kaže, danas se oseća mnogo bolje jer je naučila da postavi osnovna pravila svojoj deci.

"Neću čak ni da dozvolim deci da budu na društvenim mrežama. Oni to mogu da gledaju, ne želim da budu čudna deca, neću ih lišiti potpuno toga. Ali sam odlučila da mogu da gledaju društvene mreže dok ih nadgledam, ali neću da ih objavljujem. Ne mogu da otvore svoje naloge, ja ih neću predstavljati na svom. Želim da budu deca. Želim da budu bezbedni. Želim da budu zaštićeni", rekla je glumica.

Dru Barimor
Printskrin, Youtube/Chicks in the Office Dru Barimor

Nedavno je govorila o tome da je stvorila sopstvene granice, kao što je pružanje iskustva deci, kao što je putovanje i odmor, a ne pokloni.

"Drago mi je što radim tako. One dobijaju dosta stvari tokom godine, tako da ja nisam neka čudna, stroga, hladna mama koja kaže: 'Nema poklona', samo mislim da su bolji pokloni uspomene na život. Radije bih uložila u putovanja nego u kuću za lutke ili tako nešto", rekla je Barimor.

(Yumama)