Džordž Kluni i njegova supruga Amel odlučili su da decu drže daleko od javnosti, ali je proslavljeni glumac nekadavno dao komentar o svojim blizancima, i iznenadio sve.

On je otkrio da njegova deca Aleksander i Ela, koji sada imaju pet godina, već govore tri strana jezika. Pored toga, otkrio je i kako bi se osećao da deca odluče da se bave glumom kao i on.

"Mogu da rade šta god žele. Pretpostavljam da su malo pametniji od mene, pa će verovatno biti i uspešniji. Već govore tri jezika", rekao je Džordž.

Podsetimo, slavni par je još 2021. godine objavio javnosti da želi da sačuva privatnost svoje dece kako ne bi ugrozili njihovu sigurnost. Džordž je napisao otvoreno pismo, i zatražio od medija da ne objavljuju fotografije njegovih blizanaca.

"Ja sam javna osoba i prihvatam da su često nametljive fotografije deo cene koju maram da platim za obavljanje svog posla. Naša deca nisu preuzela takvu obavezu. Ne možemo da zaštitimo našu decu ako bilo koji mediji stavi njihova lic ana naslovnu stranu. Nikada nismo prodali slike naše dece, nema nas na društvenim mrežama i nikada ne objavljujemo njihove fotografije jer bi to dovelo njihove živote u opasnost. Nismo paranoični, nego smo svesni stvarnog sveta", deo je pisma koje je glumac objavio.

Podsetimo, Džordž i Amel su se venčali 2014. godine, a tri godine nakon toga postali su roditelji blizanaca.

Džordž Kluni
Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia Džordž Kluni sa suprugom Amel

(Yumama)