Analisija Bek je nedavno poželela dobrodošlicu svom sinu na veoma dramatičan način: porodivši se na parkingu Mekdonaldsa. Mali Mika Danijel je stigao u senci tih čuvenih zlatnih lukova, simbola ovog restorana, a u čast tome, njegovi roditelji su mu dali nadimak MekFluri.

Analisija (25), koja živi u Viskonsinu, SAD, bila je na putu za bolnicu usred snežne oluje, kada je shvatila da neće stići na vreme. Poriv za guranjem postao je prejak i ona tvrdi da se osećala kao da sedi na glavi svoje bebe, pa je njen muž stao, dok su se vozili ka bolnici.

Završili su ispred Mekdonaldsa , čekajući da stigne hitna pomoć sa Analisijom koja je rađala u zadnjem delu terenca. Bolničari su stigli tačno na vreme, a majka troje dece je rekla ua USA Today da je beba Mika rođena nakon samo tri guranja. Bila je zabrinuta da je dečak izgledao prilično plavo nakon porođaja, posebno imajući u vidu da je rođen usred mećave, ali malom MekFluriju je bilo sve jasno kada su konačno stigli u bolnicu.

Bolničar koji je pomagao porodici na parkingu navodno je predložio da bebu nazovu „Bejbi MekNaget“ – ali mislimo da je smrznuti desert bio prikladniji izbor s obzirom na okolnosti.

Analisija je podelila detalje svoje „dramatične“ priče o rođenju na Fejsbuku, napisavši: „Mika Danijel je veoma dramatično ušao na svet u 4:12 ujutro 12. Januara. Dok smo bili na putu do bolnice, odlučio je da želi da se brzo zaustavi u Mekdonaldsu... Nije hteo da se rodi u bolnici! Mika je rođen u našem gepeku na parkingu Meksonaldsa tokom mećave i na odgovarajući način je zaradio nadimak „mek fluri“- i da, takođe shvatamo ironiju njegovog imena.

Dodala je: „Bilo je zastrašujuće, traumatizirajući i bolan porođaj, potpuno prirodan, bez lekova/lekara i videti ga kako je potpuno plav, jer se to dogodilo tako brzo i bukvalno u snegu, ali sada mu ide veoma dobro i sve što možemo da uradimo je da zahvalimo Bogu što nas čuva!!!” Stotine ljudi komentarisalo je objavu i delilo dobre želje i poruke čestitki za porodicu.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kako devojčica od 5 godina uspavljuje sestricu TikTok/halesmoore