Jedna žena iz Velike Britanije se porodila u taksiju, a nakon nekoliko dana od tog događaja ostala je šokirana kada joj je stigla poruka na kućnu adresu. Taksi udruženje je ovoj novopečenoj mami poslalo račun za čišćenje kola, i to samo nekoliko dana nakon porođaja.

Ova žena je taksijem krenula ka bolnici gde je trebala da ima rutinski pregled, ali je neočekivano brzo dobila kontrakcije. Sama je rodila ćerku u vozilu, dok je taksista zvao bolnicu kako bi ih obavestio da dovozi ženu i novorođenče.

Nekoliko dana kasnije kada je majka došla kući sa bebom, na kućnu adresu stigao joj je račun. Trebalo je da plati oko 100 evra za vožnju taksijem i za njegovo čišćenje. Ova majka je ostala u šoku kada je videla račun koji je dobila.

"Sasvim mi je jasno da sam napravila nered, ali malo je drsko to što su mi poslali račun par dana nakon porođaja. Bio je to najbrži porođaj ikada. Pukao mi je vodenjak nakon pet minuta vožnje. Vozač me je pitao da li želim da stane, ali sam mu rekla da nastavi jer sam verovala da ću stići do bolnice pre porođaja", ispričala je ova mama i dodala:

"Kada smo stigle u bolnicu, babice su me čekale i bile su šokirane što u rukama nosim moju novorođrnu ćerku. Bilo je nerealno. Nisam imala vremena za strah. Smešno je to što je taksi udruženje odmah u našoj ulici, pa svaki dan viđam automobil u kom sam rodila ispred svoje kuće."

Porodilja, mama, beba
Shutterstock Porodilja sa svojom bebom

(Yumama)