Jedna žena iz Kentakija je prošlog vikenda postala zvezda američkih medija nakon što je svoje šesto dete rodila sama, pored puta, dok su je iz auta gledala ostala deca.

Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila zanimljive slike iz svog doma, ali i ispričala šta se dogodilo i kako je došlo do toga da se sama porodi. Kako ju je od termina porođaja delilo tri nedelje, nije brinula i sela je sa svojom decom u kola kako bi obavila neke zadatke.

"Nisam mislila da ću par sati kasnije držati bebu u naručju", rekla je mama.

Međutim, kontrakcije su iznenada počele i ona je shvatila da mora da zaustavi automobil jer bi uskoro mogla da rodi.

"Planirala sam da se porodim u vodi, kod kuće, kao i prethodnih puta, ali nije išlo po planu. Doslovno sam se vozila u autu sa svojom decom kada sam odjednom osetila da treba da se zaustavim. Izašla sam iz automobila, prešla na drugu stranu, u travu, i dobila bebu. Bilo je tako brzo! Mislila sam da se ovakve stvari događaju samo u filmovima", napisala je, a onda je dodala još neverovatnije detalje:

"Nakon porođaja, vratila sam se u kola kod dece i nastavila da vozim do kuće. Moja novorođena beba još je bila vezana za mene pupčanom vrpcom. Babica me sačekala kući, a onda smo morali da skidamo travu sa bebe", napisala je uz šalu mama.

Pogledajte fotografije ove srećne porodice u čijem domu je sada šestoro dece:

(Yumama)