Ova mama često deli delove svog porodičnog života na društvenim mrežama i nedavno je otkrila da je konačno dobila devojčicu koju je oduvek želela. Na video snimku koji je mama podelila na TikTok- u može se videti sa dva mala mališana u zagrljaju.

 „Rođeni su, moj deseti dečak i prva devojčica. (Blizanci su) nakon što mi je rečeno da se to nikada neće dogoditi“. Očigledno srećna što je dobila porodicu o kojoj je oduvek sanjala, mama je priznala da su neki ljudi bili ubeđeni da će oba blizanca biti dečaci pre nego što se rode.

posle 15 godina trudnoće i 10 sinova, dobila i ćerku
Instagram Printscreen that_rosario_life 

 „Mnogi su mislili da će to opet biti dva dečaka. Igrajte na nemoguće, rizikujte“, napisala je ona uz divan video.

U zasebnom klipu, mama je podelila još nekoliko nežnih snimaka slatke devojčice, koja se zove Angelita. Zvuk koji ide, oslikava osećanja majke: „Čim sam upoznala svoju ćerku, ne mogu ni da verujem da izgovaram reči 'moja ćerka', bila sam toliko zaljubljena u nju i ona je jednostavno savršena.”

Ali mama je priznala pre nego što je saznala da ima blizance, da je izgubila nadu da će imati ćerku iz snova.

Odgovarajući na jedan komentar, rekla je: "Nisam imala nade, dok nisam saznala da sam tada imala dve šanse, tek onda sam postala 100 odsto sigurna."

U stvari, pošto dečak/devojčica blizanci su se često rađali u Jalansijenoj porodici, ponadala se da će verovatno biti sada i devojčica.

„Uvek sam govorila da bih imala blizance, da imam svoje devojčice, jer u mojoj porodici imamo puno blizanaca i bila sam u pravu“, rekla je ona.

Sada je mama priznala da želi da njena ćerka „bude mezimica“, ali je srećna što zna da ima mnogo starije braće – bar za sada.

posle 15 godina trudnoće i 10 sinova, dobila i ćerku.jpg
Instagram Printscreen that_rosario_life 

Jalansija je svoju prvu bebu rodila još 2009. godine i od tada je provela mnogo vremena trudna. Nakon što su otkrili svoju trudnoću na društvenim mrežama, drugi roditelji su bili zapanjeni što je bila toliko posvećena dobijanju svoje ćerkice.

Jedan komentara je bio: "Tatina strana porodice je ovakva. Sve moje tetke imaju desetoro dece, moj tata je bio blizanac i jedno od desetoro dece. Prelepo je ako su sva deca od iste mame."

U međuvremenu, drugi su rekli da im je ova mamina devojčica, dala nadu da će i oni jednog dana imati porodicu iz snova.

"Prelepa je, ovo mi daje nadu da ću i ja jednom dobiti ćerku. Imam tri dečaka", prokomentarisala je jedna mama.

Ali nisu svi mislili da je metod Jalansije da dobije devojčicu potpuno fer prema njenoj drugoj deci.

"Devet dečaka? Prestala bih posle prva dva.  Ne, nikako, gospođo", neko je napisao.

A na zasebnom viralnom snimku drugi su rekli mami da je "nepravedna" prema dečaku blizancu, da se samo divi devojčici.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Dvogodišnja devojčica sprema kolač TikTok/samacdonald