Mama Natali Di je otkrila da su njeno dvoje dece "blizanci", uprkos tome što su rođeni u razmaku od nekoliko meseci.Na svom TikTok nalogu postavila je snimak koji je iznenadio mnoge kada je rekla da je rodila novu bebu kada je njeno prvo dete imalo 11 meseci.

To znači da je zatrudnela samo nekoliko nedelja nakon što je rođeno prvo dete. Poznato je da su bebe rođene u razmaku od manje od 12 meseci nazivaju se "irski blizanci", pa su tako i njene ćerke simbolično bliznakinje.

Izraz irski blizanci prvobitno je korišćen kao pogrdni izraz namenjen Ircima-katolici koji su emigrirali u Ameriku. Pošto nisu koristili kontracepciju, irske porodice su često bile velike, sa decom koja su rođena blizu zajedno.

Uprkos tome što su dve bebe tako blizu zajedno nesumnjivo težak posao, Natali ne deluje uznemireno i nežno se ljubi i guguće sa svoje dvoje dece u videu.

Čini se da se devojčice mnogo vole, a Natali je podelila divan snimak svoje najmlađe ćerke koja sedi u krilu starije sestre.

Natali je objasnila da je svoje najstarije dete dojila samo mesec dana, jer se bebi nije dopala promena hormona nakon što je ponovo zatrudnela. Priznala je da je teško imati dvoje mališana tako blizu jedan drugome, ali je dodala da je to "blagoslov".

Nataliin video je verovatno ostavio mnoge zbunjenim, jer je postao viralan, prikupivši neverovatnih 2,4 miliona pregleda na TikToku. Korisnici TikTok-a potrčali su do odeljka za komentare na video snimku da podele svoja razmišljanja, a neki su bili toliko zbunjeni matematikom Nataline situacije.

Jedna osoba je rekla: "Kako se ovo može dogoditi?"

Drugi je rekao: "Ne razumem matematiku".

Drugi su pohvalili Natali što je bila u stanju da se nosi sa dvoje dece rođene tako blisko zajedno, i nadaju se da će dvoje dece na kraju postati bliski prijatelji.

Jedna osoba je rekla: "Iskreno, toliko te poštujem što si trudna dok je prvorođeno još beba."

Drugi je dodao: "Oh, oni će odrasti tako blizu jedno drugom. Voleo bih da imam ovo sa svojom braćom i sestrama."

Treći je rekao: "Moje devojčice će imati 11 meseci razlike." - prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

Mama rodila dete u 50. godini TikTok/ emmoments

(Yumama/T.A.S.)