Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HLEB BEZ BRAŠNA: Spas za sve koji su alergični na gluten - jednostavno se sprema a ukus je božanstven (RECEPT)

Autor Radmila Ilić

Jednostavan i ukusan recept za hleb koji će obožavati svi, posebno oni alaergični na gluten.

 Hleb Izvor: Shutterstock

Alergija na gluten danas je vrlo česta kod dece, ali i kod odraslih. Zbog toga je njima hranjenje nekada noćna mora, posebno jer ni klasičan hleb ne mogu da jedu. Ostavite sve strahove iza sebe, donosimo hleb za koji vam brašno neće biti potrebno, a ukus je fenomenalan.

Možda će vas zanimati

Potrebno vam je:

- 4 jaja
- 100 ml vode
- 90 grama oraha
- 90 grama semena lana
- 90 grama semenki suncokreta
- 90 grama semena susama
- 90 grama semena bundeve
- malo soli
- pola kašičice sode bikarbone

 Jaja
Jaja
Izvor: Shutterstock

Priprema: Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve semenke u fino brašno i zamesite hleb.

Pecite 50 minuta na 180 stepeni.

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica