Alergija na gluten danas je vrlo česta kod dece, ali i kod odraslih. Zbog toga je njima hranjenje nekada noćna mora, posebno jer ni klasičan hleb ne mogu da jedu. Ostavite sve strahove iza sebe, donosimo hleb za koji vam brašno neće biti potrebno, a ukus je fenomenalan.
Potrebno vam je:
- 4 jaja
- 100 ml vode
- 90 grama oraha
- 90 grama semena lana
- 90 grama semenki suncokreta
- 90 grama semena susama
- 90 grama semena bundeve
- malo soli
- pola kašičice sode bikarbone
Priprema: Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve semenke u fino brašno i zamesite hleb.
Pecite 50 minuta na 180 stepeni.
(Yumama)
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna