Alergija na gluten danas je vrlo česta kod dece, ali i kod odraslih. Zbog toga je njima hranjenje nekada noćna mora, posebno jer ni klasičan hleb ne mogu da jedu. Ostavite sve strahove iza sebe, donosimo hleb za koji vam brašno neće biti potrebno, a ukus je fenomenalan.
Potrebno vam je:
- 4 jaja
- 100 ml vode
- 90 grama oraha
- 90 grama semena lana
- 90 grama semenki suncokreta
- 90 grama semena susama
- 90 grama semena bundeve
- malo soli
- pola kašičice sode bikarbone
Jaja Foto: Shutterstock
Priprema: Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve semenke u fino brašno i zamesite hleb.
Pecite 50 minuta na 180 stepeni.
(Yumama)
Jedan simptom trudnoće povezan s pametnijim bebama: Nije prijatan, ali donosi nekoliko prednosti
Žensko ime koje moderne mame obožavaju: Ima 7 slova i čak 3 različita značenja
Trudna je 17 godina, ima desetoro dece: Ljudi oduševljeni kako izgleda, ali jedno joj zameraju
Mi smo stare mame: Imaćemo 60 kad nam deca završe školu, iživele smo se i sada živimo za njih
30 najčudnijih starih srpskih imena: Potpuno su zaboravljena, a imaju predivna značenja