Alergija na gluten danas je vrlo česta kod dece, ali i kod odraslih. Zbog toga je njima hranjenje nekada noćna mora, posebno jer ni klasičan hleb ne mogu da jedu. Ostavite sve strahove iza sebe, donosimo hleb za koji vam brašno neće biti potrebno, a ukus je fenomenalan.
Potrebno vam je:
- 4 jaja
- 100 ml vode
- 90 grama oraha
- 90 grama semena lana
- 90 grama semenki suncokreta
- 90 grama semena susama
- 90 grama semena bundeve
- malo soli
- pola kašičice sode bikarbone
Priprema: Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve semenke u fino brašno i zamesite hleb.
Pecite 50 minuta na 180 stepeni.
(Yumama)
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu