Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

11 duhovitih zapovesti mališana

Da mališani mogu da nam kažu kako se zaista osećaju povodom svih nama uobičajenih postupaka, kako bi to izgledalo? Otkrivamo vam tajnu...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Deca između prve i treće godine prolaze kroz najzanimljiviju razvojnu fazu jer upoznaju svet oko sebe sa svih pet čula, pa im tako svaki pokret postaje zabava i igra...

U ovoj fazi često prave nestašluke i uživaju u stvarima koje su neverovatno duhovite, ali roditeljima i ne tako preporučljive.

Ali, da li ste se zapitali kako čitava situacija izgleda iz njihovog ugla?

Verovatno upravo ovako:

1. Ne budite me ako spavam.

Ozbiljno. Nikada nemojte to da radite. Ja spavam sa razlogom, u slučaju da niste primetili. I taj razlog je DA SAM UMORAN!!! Probudite me ako ste baš rešeni, ali čuvajte se posledica.

2. Ne gledajte me.

Želim vašu pažnju. Hoću je i treba mi. Ali prestanite konstantno da me gledate, posebno kada sam neraspoložen / gladan / nervozan / ranjiv / uplašen / srećan ili kada kakim u pantalone, što u principu znači nikad, osim kada spavam. Zapamtite. Ja sam luckast!

3. Nemojte me zaustavljati u krađi tuđih igračaka.

... ili od lomljenja istih. Samo želim da vidim koliko je interesantno.

4. Očekujte da ću da pravim scenu.

I ne budite razočarani.

5. Ne očekujte da ću da se zahvalim.

Hajde realno da pogledamo. Vi mi date nešto lepo, i ja treba da u tom trenutku pažnju usmerim na to šta ću reći?! Zahvalnost i sve te hipi gluposti su tako "pase".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica