Roditelji ponekad moraju da budu veoma dosetljivi kada su u pitanju deca, a mama po imenu Lisa Flom ponosno je otkrila jedan svoj trik, mada nije naišla na odobravanje drugih.

Ona je na društvenim mrežama objavila video uz koji je napisala: "Volela bih da sam ovo znala kada sam prvi put postala mama". Na snimku vidimo devojčicu koja leži u krevetu, a zatim i mamu koja sprovodi svoj trik u delo, kako bi obezbedila da devojčica ni tokom noći ne bude žedna.

I ne, nije stvar u tome da ona svojoj ćerki ostavlja flašicu s vodom pored kreveta – ona puni vodom staklenu flašicu koja ima metalnu slamku, a zatim je pomoću plastične vezice kači za uzglavlje kreveta. Flašica inače stoji okrenuta naopako i ima dozer, tako da se devojčica samo malo uzdigne u krevetu i praktično priđe ispod flašice da bi pila.

Mama ponosna na svoj trik napisala je da njena ćerka "uvek ima vodu kada joj treba", a ovaj njen video postao je viralan i za samo jedan je pregledan devet miliona puta.

O pažnji koju je privukao govori i to što ima više od 14.000 komentara, ali većina roditelja uopšte nije impresionirana ovim trikom, naprotiv. Stvar je u tome da ljudi ističu kako su dozeri za životinje, a ne za decu.

"To je za zamorčiće", "Počeli smo da tretiramo decu kao hrčke", "Nadam se da je ovo neka šala? Tvoje dete nije zec", pisali su joj redom roditelji.

Mnogi su se u komentarima i zapitali zašto joj prosto nije stavila flašicu s vodom pored kreveta, tako da može da pije i noću kad se probudi.

"Ili joj prosto ostavi flašicu", "Ili... možda bi samo mogla da koristi šolju", poručili su joj.

BONUS VIDEO:

Mamin trik da je deca poslušaju TikTok/vanessafalone

(Yumama/N. Z.)