Glumica Sloboda Mićalović u više navrata je govorila o svojim iskustvima iz svih sfera života, ali i o odgajanju dece, kako prenosi Telegraf.

Tako je bilo i sada kada je javno iznela svoje mišljenje o majčinstvu, tačnije o dojenju novorođenčadi. Glumica je istakla da je i sama dojila svoju decu sve dok je imala dovoljno mleka, ali da je uporedo, budući da je rodila bliznakinje, morala da im daje i dohranu.

- Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kada žena izabere da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne? Ja ne govorim o ženama koje nemaju mleko. Ako ništa drugo, kao glumica bih volela da znam, psihološki, iz čega to ide, ako se već usudiš da optužiš nas koje smo želele i imale potrebu da dojimo svoju decu. Nisam imala dovoljno mleka za dve bebe. Ja sam moju decu i dojila i davala dohranu u isto vreme. Mogla sam da ih dojim do petog meseca i to je bilo to. Više nisam imala mleka - rekla je Sloboda, pa je dodala...

- Mi koje smo dojile hoćemo da razumemo žene koje neće da doje ili ne mogu da doje. Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postala najveći neprijatelj? Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji ima svoje mišljenje i niko nikoga tu ne treba da linčuje - zaključila je glumica za podkast "Jednostavno roditelj".

Glumica već godina uživa u braku sa kolegom, Vojinom Ćetkovićem, iz kojeg su dobili dve ćerke, Veru i Milu. Oni su za praznike rešili porodično da otputuju u Lisabon, gde su obilazili znamenitosti, akvarijume, muzeje i druge zanimljivosti.

(Telegraf/Yumama/J.D./)

BONUS VIDEO

Kupanje bebe TikTok/thedixonfamily111