Dve sestre porodile su se u približno vreme. Jedna je rodila četvrto dete i imala je dosta mleka, dok je drugoj to bila prva beba i posle kratkog vremena njeno mleko je nestalo. U pomoć je uskočila iskusnija sestra, podelila je svoje mleko i za sestrića, a onda su je ljudi počeli napadati. Međutim, ona ne vidi ništa loše u tome, kaže da je to potpuno prirodno i da se samo radi o 'hranljivim stvarima za bebu'.

One su snimak na kom majka koja vidi da nema više mleka a beba je gladna, daje dete sestri koja nastavlja da ga doji, podelile na Instagramu i dobile brojne komentare.

"Sve za mog sestrića", rekla je, a onda su krenuli da se nižu komentari. Neki su ih nazivali 'čudnim', a sestra koja je ppomogla u nevolji objasnila je zbog čega tu nema ništa 'čudno'.

"Sestra je upravo završila dojenje, a beba je još uvek bila gladna, želela je još mleka kog nije imala dovoljno pa sam rekla: 'Daj ga meni, ja ću ga nahraniti za tebe'. To ne bi trebalo da bude ništa čudno, to je samo mleko i hranljiva stvar za bebu", rekla je i objasnila da to nije svakodnevna situacija, da ga ne hrani stalno, ali da će uvek da pomogne kada treba jer zna da bi i sestra to učinila za nju.

Pogledajte snimak koji je izazvao brojne komentare:

Da li biste vi dali drugom da doji vaše dete?

(Yumama)