Dojenje je vrlo zahtevno, posebno ako ste mama prvi put, u strahu ste, ne spavate dovoljno i brinete o nervoznoj i gladnoj bebi. Jedna mama na Reditu podelila je svoj netipičan problem po pitanju dojenja.

Zaova novopečene mame podelila je priču koja je vrlo brzo privukla pažnju ove zajednice. Ona je otkrila da njena sestra njenog muža insistrira da joj ona doji dete. Objasnila je i to da se porodila tri meseca pre nje, i da je imala viška mleka.

Taj višak ova mama obično je koristila za kupanje svoje bebe ili bi ga zaledila, ali nova mama nije imala tu sreću, pa je tražila pomoć.

"Lekar joj je rekao da je adaptirano mleko potpuno u redu, ali moj nećak ga odmah ispljune", požalila se žena, i otkrila da ova beba nije želela ni jedno adaptirano mleko, ma koju vrstu da su davali. Kako bi pritrčala u pomoć, zaova je ponudila nešto svog mleka koje ima u zalihama.

"Ona nije želela mleko koje sam donela zaleđeno, rekavši da njen sin pije mleko samo iz dojke. Ali meni nije uopšte ugodno da dojim bebu koja nije moga", napisala je.

Dojenje
Shutterstock Dojenje

Budući da joj je bilo neugodno zbog sestre njenog muža, rekla je da joj je ponovo ponudila sveže izdojeno mleko, ali ova i dalje nije bila zadovoljna.

"Rekla mi je da sam sebična i da ne želim da joj pomognem", otkrila je, a njena objava izazvala je brojne komentare.

"Niko nema pravo na tuđe mleko", "Tvoje grudi, tvoja pravila", "Vaša ponuda da podelite svoje zalihe bila je i više nego velikodušna. Njeni zahtevi da joj služite kao dojilja su suludi, šokantni i potpuno nepraktični", samo su neki od komentara.

Da ste na mestu ove žene, da li biste vi dojili drugo dete?

(Yumama)