Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAOVA TRAŽI DA DOJIM NJENO DETE: Šokantana ispovest majke razbesnela je internet - "Tvoje grudi, tvoja pravila"

Jedna mama se požalila na ono što joj zaova traži, komentari se samo nižu.

 Dojenje Izvor: Shutterstock

Dojenje je vrlo zahtevno, posebno ako ste mama prvi put, u strahu ste, ne spavate dovoljno i brinete o nervoznoj i gladnoj bebi. Jedna mama na Reditu podelila je svoj netipičan problem po pitanju dojenja.

Zaova novopečene mame podelila je priču koja je vrlo brzo privukla pažnju ove zajednice. Ona je otkrila da njena sestra njenog muža insistrira da joj ona doji dete. Objasnila je i to da se porodila tri meseca pre nje, i da je imala viška mleka.

Možda će vas zanimati

Taj višak ova mama obično je koristila za kupanje svoje bebe ili bi ga zaledila, ali nova mama nije imala tu sreću, pa je tražila pomoć.

"Lekar joj je rekao da je adaptirano mleko potpuno u redu, ali moj nećak ga odmah ispljune", požalila se žena, i otkrila da ova beba nije želela ni jedno adaptirano mleko, ma koju vrstu da su davali. Kako bi pritrčala u pomoć, zaova je ponudila nešto svog mleka koje ima u zalihama.

"Ona nije želela mleko koje sam donela zaleđeno, rekavši da njen sin pije mleko samo iz dojke. Ali meni nije uopšte ugodno da dojim bebu koja nije moga", napisala je.

 Dojenje
Dojenje
Izvor: Shutterstock

Budući da joj je bilo neugodno zbog sestre njenog muža, rekla je da joj je ponovo ponudila sveže izdojeno mleko, ali ova i dalje nije bila zadovoljna.

"Rekla mi je da sam sebična i da ne želim da joj pomognem", otkrila je, a njena objava izazvala je brojne komentare.

"Niko nema pravo na tuđe mleko", "Tvoje grudi, tvoja pravila", "Vaša ponuda da podelite svoje zalihe bila je i više nego velikodušna. Njeni zahtevi da joj služite kao dojilja su suludi, šokantni i potpuno nepraktični", samo su neki od komentara.

Da ste na mestu ove žene, da li biste vi dojili drugo dete?

Anketa

Da ste na mestu ove žene, da li biste vi dojili drugo dete?

  • Uradila bih isto kao ova žena, ponudila bih izdojeno.

    57.44% (930)

  • Da, pomogla bih sigurno.

    22.85% (370)

  • Nema šanse, dojim samo svoju decu.

    19.7% (319)

Da ste na mestu ove žene, da li biste vi dojili drugo dete?

Rezultati

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jelena

Moja mama je dojila još jednu bebu u porodilištu. Naravno u porodilištu je lakše, kod kuće je teško pored svih obaveza oko svoje bebe i kućnih poslova, organizovati vreme da se doji još jedna beba

Mirjana

Ja sam jos u bolnici dojila pored mog bar jos dvoje dece jer majke nisu imale mleko. HVALA BOGU NIKOME NISTA NIJE FALILO. naravno prvo nadojim svoje. ne razumem taj otpor jer treba pomoci naravno ako je opravdan razlog.

Najnovije

Vesti

Porodica