Par se 20 godina borio za potomstvo, a kada su od svega odustali, dogodilo se čudo. Sve njihove nade pale su u vodu, a onda im je sudbina priredila iznenađenje - na testu za trudnoću pojavile su se dve crte, i malo posle toga njihova beba je stigla.

Kada su se Udona i Čak Hebert venčali 1995. godine, odlučili su da zasnuju porodicu. Međutim, njihovi snovi su se ubrzo srušili kada su saznali da neće moći da imaju decu. Udonino telo je jednostavno samo odbacivalo embrione, rekli su im lekari.

Bili su slomljeni zbog toga, a onda su odlučili da se približe deci na druge načine. Ugostili su mnoge studente sa razmene, dadiljali su, voleli su decu svojih rođaka, sve vreme su u stvari pokušavali da ispune prazninu u svom životu.

Međutim, jednog dana je Udona počela da oseća bolove u stomaku, vrtoglavicu i grčeve. Nije ni pomišljala da je možda trudna, već se uplašila da nisu u pitanju simptomi raka.

Počela je da oseća "podrhtavanje" u stomaku, a onda je krenula jača mučnina i simptomi koje nije mogla da ignoriše. Njena majka i prijatelji su je uveravali da treba da uradi test na trudnoću. Udona je smatrala da je to nepotrebno, ali kada je uradila shvatila je da joj je život priredio najlepše iznenađenje - test je bio pozitivan!

Žena oseća bol u stomaku
Shutterstock Žena oseća bol u stomaku

Otišli su kod lekara, potvrdili su da je reč o trudnoći, ali ono što je najzanimljivije, shvatili su da njihova beba dolazi za samo četiri nedelje!

Lekari su bili iznenađeni ovim, objašnjavajući da je njihov slučaj redak. Beba je po rođenju imala manji problem sa plućima, ali je brzo sve prebrodila.

"Bog je imao plan za nas, na njega smo dugo čekali, ali se sada konačno ostvario. Presrećni smo zbog novog člana za kojim smo toliko žudeli. Baš onda kada smo odustali od svojih snova, Bog je pokazao da nije digao ruke od nas. Učinio je ono nemoguće", rekla je ponosna majka Udona.

Srećna porodica na porođaju
Shutterstock Srećna porodica na porođaju

(Yumama)