Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVAKA IGLA PREDSTAVLJA PLANOVE, NADU I STRAH: Mama posle 953 dana borbe za potomstvo moćnom slikom objavila srećne vesti

Fotografija koja predstavlja najveću sreću.

 Trudnica, par Izvor: Shutterstock

Jedan par molio se za dete 953 dana, a uz tu putovanje bile su uključene 452. igle, hiljade prolivenih suza, jedna operacija, dve vantelesne oplodnje i tri neuspela transfera. Nakon mučne borbe, ovaj par saznao je da očekuje blizance, a javnost su o ovom srećnom trenutku obavestili neverovatnom fotografijom.

"Sela sam, pogledala sve i počela plakati. Ne zbog toga što sam bila tužna, niti zbog toga što je sve ovo bilo potrebno da dođemo do cilja, već što je tako izgledao moj svet, dve i po godine mog života. Svaka ova igla predstavlja planove, nadu i strah. Svaka je drugačiji dan, drugačiji put i drugačiji osećaj", napisala je mama.

Možda će vas zanimati

U svojoj objavi opisala je i njihov put do trudnoće, kako je dugogodišnja borba uticala na njih i kako se oseća sada kada je trudna.

"Mislim. Uspela sam! Sada sam jača. Nije me slomilo. Nagrada nisu blizanci. Nagrada je nova vera koju sam otkrila. Blizanci su dar. Nisam znala da sam sposobna za takvu snagu i borbu", dodala je.

Ona kaže da zna da je sada došlo pravo vreme za roditeljstvo, i želi da da nadu svima koji se još uvek bore, a i objasnila je kako oseća svoju veru u Boga.

"Da je tada odgovorio na naše molitve, mi danas ne bismo čekali ova dva anđela. Oni bi bili drugačija deca, i mi bismo imali drugačiji život. On je odlučio da njih čekamo. ali kad ih budemo držali u naručju i ljubili njihove nosići, svi njegovi planovi i svi naši snovi će se ostvariti", zaključila je majka.

Pogledajte nesvakidašnju fotografiju kojom je objavila radosne vesti:

(Yumama)

Možda će vas zanimati

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica