Kada želite da dobijete bebu, čini se da je sve, pa i najmanja sitnica koja bi mogla da poveća šanse za to, važna. Se*olog Gudi Hauard je za dailymail.co.uk otkrila da jedna poza tokom intimnih odnosa potencijalno može da pomogne da dođe do začeća.

"U pitanju je obrnuta kaubojka, gde je žena odozgo, ali je okrenuta partneru leđima. Ova poza je dobra jer ste veoma blizu kada dođe do eja*ulacije, što takođe dozvoljava s*ermi da putuje ravnom putanjom", objasnila je Hauardova.

Još jedna od dobrih poza kada je u pitanju začeće, prema rečima stručnjaka je ona u kojoj je žena oslonjena na laktove i kolena, a partner je iza nje. Takođe, i misionarska poza je dobra kada je u pitanju začeće, ali na jednu stvar treba obratiti pažnju.

"Ne zaboravite da raširite kolena što više, kako bi pe*etracija bila dublja", istakla je Hauardova.

Svakako, nijedna od navedenih poza u intimnim odnosima ne može da garantuje začeće, ali možda može barem malo da poveća šanse, a ponekad je i to dovoljno.

BONUS VIDEO:

SVAKI ŠESTI PAR U SRBIJI SE BORI SA ZAČEĆEM: Šta kažu žene koje su prošle kroz proceduru vantelesne oplodnje (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

(Yumama/N. Z.)