Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama malog Lazara: Nama je Bog zaista pomogao

"Imali ste sreće, mama, bilo je jako rizično i po Vas i po bebu, mogli ste da ostanete bez sina. Samo sreća..." Ove reči će mama Vesna pamtiti čitavog života...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Petak, 13. februar 2015, suprugov rođendan. Dve crtice na testu. Sreća, smeh, radost, ali i briga i strepnja da sve bude kako treba. Kažu, 21. oktobar je dan kada ćemo upoznati plod naše ljubavi - našu bebu. 

Povezane vesti

  Foto: Privatna arhiva

Dolazi septembar, konačno ulazimo u deveti mesec. Uhhh, malo da odahnemo. Prolazi septembar,eto i oktobra. Sve smo bliži danu našeg susreta. Sve mi, buduće majke, razmišljamo o tome kako će taj dan izgledati. Nisam ni ja izuzetak. Odlazimo na redovnu kontrolu, kažu povišen krvni pritisak ( 150/100). Hospitalizacija radi praćenja. Šta ćeš, opet ono - što se mora nije teško, samo da sve bude kako treba. Prođe i ta nedelja.

Povezane vesti

Povezane vesti

"Imali ste sreće, mama, bilo je jako rizično i po Vas i po bebu, mogli ste da ostanete bez sina očas posla. Samo sreća..." I onda konačno najlepši susret na svetu - dovoze mi njega, najlepšeg dečaka na svetu. Taj osećaj znaju samo majke. A moj sin, junačina, izabrao pravo i najlepše ime za sebe - "Bog je pomogao" (Lazar).

Danas imamo malo više od dva meseca i najlepše plave oči.

Mama Vesna iz Beograda

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica