Svaka mama jedva čeka da otkrije pol bebe koju nosi. Čim saznamo da li je dečak ili devojčica, odmah biramo sve stvari za bebu, opremamo sobu.

Jedna mama Đina Didni iz Britanije je nosila tri bebe, a kako su joj lekari rekli, u pitanju su bile dve devojčice i jedan dečak. Naravno, kao i svaka mama, nakon što je saznala pol beba, ona je pripremila deci odeću, svojim curicama roze bodiće i haljine ali, uprkos svim rečima lekara, na svet su stigla tri dečaka!

"Prvo sam imala osećaj da nosim blizance, a ne samo jedno dete. Osećala sam se užasno, stalno sam imala migrene, vid mi se mutio, nisam mogla da spavam", ispričala je mama, koja se uopšte nije iznenadila kada je na ultrazvuku u 13. nedelji videla dve bebice.

Ipak, sledeći pregled, samo nekoliko nedelja kasnije, pokazao je i treću bebu! Kako su u pitanju tri bebe, ova trudnoća se vodila kao visokorizična. Mama je često morala na ultrazvuk, pa je već u 16. nedelji uspela da sazna da nosi dve devojčice i dečaka. Svaki sledeći pregled pokazivao je isto.

Ipak, samo par dana pred zakazak porođaj, čula je samo ove reči od lekara: "Ups, ipak ne stižu dve devojčice." Na njeno pitanje da li onda stiže jedna, on je samo dodao: "Ne, nijedna".

Na svet su stigla tri identična brata - Džimi, Dženson i Džekson, i to jedan za drugim, što je vrlo retko. "Nisu nikada bili mirni u stomaku, shvatam zašto su se lekari zbunili", rekla je mama ova tri mališana.

printscreen/instagram the_cheshire_triplets Očekivala je dve devojčice i sina, a stigli su tri dečaka

Iako su potpuno isti, mama kaže da se dosta razlikuju: "Dženson je dramatičar, Džimi šaljivdžija, A Džekson je kul, samo sedi i gleda ih", rekla je ona.

izvor: yumama