Tokom trudnoće je Marija Nordo Jorstad iz Kopenhagena beležila svaki trenutak svog stanja i nije dugo trebalo da je zaprati ogroman broj ljudi, i to zbog njenog neuobičajeno velikog stomaka.

Marija je beležila one manje glamurozne trenutke trudnoće, zbog čega je zadobila poštovanje i divljenje žena širom sveta, a ljudi su se mesecima pitali kako Marija uopšte uspeva da funkcioniše sa tolikim stomakom.

Marija je septembra 2019. godine rodila trojke i nazvala ih Iben, Filiop i Agnes. I dalje ima ogroman broj pratilaca, a Marija je nastavila da deli sa njima realnost života sa trojkama.

Ono čime opet oduševljava mame i žene je to što je pokazala kako joj izgleda stomak i uopšte telo posle trudnoće.

"Prošlo je 16,5 meseci posle mog porođaja. I dalje su mi trbušni mišići razdvojeni četiri prsta i imam mnogo viška kože. Nisam u bolovima, ali konstantno osećam nelagodu zbog slabog trbušnog zida. Imam zakazanu operaciju u martu, ali pre toga moram da ojačam mišiće. Pokušavala sam da sama radim vežbe za jačanje, ali su prespore za mene, jer ja više volim trčanje i malo aktivnije i dinamičnije sportove. Pored toga, retko kad sam imala vremena da vežbam zbog dece." Pošto je januar i vreme je za nove početke, od juče opet vežbam. Ovog puta isprobaću novu tehniku vežbanja i nadam se da ću naći više motivacije", poručila je prošlog meseca Marija svojim pratiocima.