Buduća mama koja očekuje trojke, za koje kaže da su začete u razmaku od 10 dana, pokazala je svoj trudnički stomak u 28. nedelji.

Ova mama tvrdi da nema nijednu striju.

Žena iz SAD-a je prirodno zatrudnela sa blizancima i zaprepastila se kada su joj lekari kasnije rekli da nosi trojke - nakon što je treće dete začeto prošlo je više od nedelju dana od začeća blizanaca.

Buduća mama je rekla da su ona i njen verenik bili presrećni zbog vesti, a ona deli svoje neverovatno iskustvo sa drugim mamama na Tiktoku.

"Svake nedelje je sve veći", rekla je i dodala: "Mislim da ne mogu više da se istegnem, ali radim to. Žene su borci".

@tamingtriplets

Every week I get bigger I think “I can’t stretch anymore...” and then I do!!! Women are warriors. #highriskpregnancy#firsttimemom#triplets

♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Objasnila je kako funkcionišu trojke, tačnije kako se pomeraju. Interesantno je opisala da joj je beba "C" ispod rebara, a da se "B" ugnezdila na prednjoj strani kod pupka, a "A" je ušuškana unutra.

"'A' je tamo negde kod bešike, osećam kako me udara", rekla je i dodala:"Svi moji organi su zgnječeni."

Dala je majkama jedan savet.

"Obično bi vaše telo trebalo da zameni hormone i spreči vas da ponovo ovulirate kada ste već trudni. U mojim okolnostima to se nije desilo."

S obzirom na to da sva deca nisu začeta istog dana, to znači da imaju i različite termine rađanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Taming Triplets (@tamingtriplets)

"Dakle, sa superfetacijom jajne ćelije su dolazila u različitim datumima i tako imaju različitu gestacijsku starost", priznala je mama.

"Prve dve bebe su 10 i 11 dana starije od treće, pa smo tako odmah znali da u pitanju druga trudnoća", rekla je dodavši: "Da bi potvrdili da je reč o superfetaciji, a ne samo o dvostrukoj apsorpciji ili neuhranjenoj bebi, lekari rade ultrazvuk svake dve nedelje."

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)