Poznata glumica Marija Petronijević je postala mama. Porodila se i na svet donela dečaka. Mališa je dobio desetku na porođaju i imao je 4 060 grama.

Divna glumica koju znamo iz serije "Selo gori, a baba se češlja" se povukla iz grada u selo i tamo gradi svoju sreću uz poljoprivredi.

"Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim", rekla je u jednom intervjuu o svojoj trudnoći.

Glumica je u devetom mesecu trudnoće dobila koronu, ali je sve prošlo u najboljem redu. "Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen. Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije", rekla je ona.

izvor: yumama