U medijima se pojavila vest da je TV voditeljkaSanjaKužet trudna i da očekuje drugo dete. Sanja je u četvrtom mesecu trudnoće, a kako se navodi u medijima, neće završiti sezonu "Zvezda Granda", već odlazi na trudničko bolovanje.

Sanja već ima sina Andriju koji ima 14 godina i šestogodišnjeg Strahinju, a sada očekuje trećeg dečaka.

Inače, o privatnom životu Sanje Kužet se malo toga zna. Naime, Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Njen stariji sin bavi se košarkom, dok mlađi trenira fudbal i obožava Crvenu zvezdu, a voditeljka je nedavno izjaila na koji način vaspitava decu.

"Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi" – objasnila je ona.

Sanja Kužet se trudi da što više sakrije privatni život:

"Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe" - rekla je svojevremeno za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Kako da napravite jeftinu novogodišnju igračku za decu TikTok/ emerald_outlaw

(Yumama/T.A.S.)