Poznata glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu već decenijama. Za razliku od mnogih drugih zvezda, ona se uvek ponašala prilično "normalno" i nikada nije iznosila detalje privatnog života u javnost, a sada je za medije govorila, između ostalog, i o vaspitanju svojih ćerki.

Većina majki ima neke svoje principe u vaspitanju dece, a Monika se, čini se, na sve načine trudi da se njene ćerke ne zanesu mnogo maminom slavom, ali ni svojim uspesima.

Njena starija ćerka, Deva (19), pre nekoliko godina je započela modeling karijeru. Prvi put su je primetili kada je imala samo 14 godina i pravila je društvo mami na jednom snimanju.

"Odmah su mi rekli: 'Želimo da radimo sa njom'. Ali, bila je previše mlada, pa smo odlučili da malo sačekamo", rekla je glumica, za sajt irishtimes.com. Nedugo nakon toga, Deva je postala zaštitno lice "Dolče & Gabana" parfema i to je njenu karijeru vinulo u nebo.

Pored toga što veruje da stvari ne treba požurivati, te da sve dođe u svoje vreme, pa tako i Devino angažovanje kao modela, Monika vaspitava ćerku da se ponaša kao "obična" devojka.

"Ona ide u školu i živi normalnim životom, ali je jednom nogom u svetu odraslih. Razume šta znači raditi".

Inače, Monika Beluči je ranije za medije izjavila da je "postala veoma posvećena deci od trenutka kada je postala majka".

"Bila sam slobodna da radim šta hoću sve do moje prve trudnoće u 40. godini. Kada sam postala majka, bila sam potpuno spremna da se posvetim deci i danas su mi one važnije od svega. Volim da radim, i to je važno, ali one su mi prioritet i ne volim da budem predugo razdvojena od ćerki".

BONUS VIDEO:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

(Yumama/N. Z.)