Veruje se da imena mogu da odrede sudbinu osobe koja ga nosi, a isto tako se veruje i da početna slova imena mogu da otkriju karakter. Roditeljima sa decom koja imaju jak karakter i višak energije nikako nije lako. Treba da imaju dobre živce kako bi mogli da ih ukrote, a možda baš to mogu da vežu za ime koje su im nadenuli.

Deca koja nose imena sa početnim slovima A, L i T su prosto neuhvatljiva, evo zašto:

Početno slovo A

Smatra se da su deca koja nose imena sa početnim slovom A veoma snažne ličnosti. Oni su snažni individualci i vole da žive po svojim pravilima, izuzetno su energični i imaju hrabrosti da se bore za svoje ciljeve.

Ovo su neka od imena sa početnim slovom A:

Aleksandar

Ana

Aleksej

Angelina

Anastasija

Andrej

Dete, jaje, kuvano jaje
Shutterstock Devojčica

 Početno slovo L

Ovo početno slovo imena simbolizuje ljude koji su vrlo energični i harizmatični. Kroz ceo život se trude da se odupiru tome da se 'smire' i da rade ono što drugi očekuju od njih. Tek u starijim godinama pronalaze svoj mir u okvirima koji sami postave.

Ovo su neka od imena sa početnim slovom L:

Lena

Lejla

Lidija

Luna

Lav

Lazar

Luka

Krštenje, beba
Shutterstock Dečak sa osmehom

Početno slovo T

Deca koju krase imena sa ovim početnom slovom su hiperaktivna. Uvek su u nekim svojim mislima i zauzeti poslom, a kada krenu prve ljubavi, očekujte da će ih teško doživljavati. Za njih će svaka ljubav biti fatalna, a tek u kasnijim godinama će se smiriti i uspeti da pronađu uspeh u poslu i da ostvare porodicu.

Ovo su neka od imena sa početnim slovom T:

Tadija

Todor

Tamara

Teodora

Tatjana

(Yumama)