Mama Sarita Holand (41) na TikToku je objavila svoju priču o roditeljstvu koja je izuzetno retka i posebna - rodila je troje dece za 10 meseci, a nisu u pitanju trojke. Kako je to moguće?

Mama je rodila je devojčicu Stivi, a nekoliko meseci kasnije na svet su stigli jednojajčani blizanci Kip i Bouvi. Dečaci su rođeni prevremeno, bili su u maminom stomaku 30 nedelja i pet dana.

"Saznala sam da sam ponovo trudna kada je moja ćerka imala samo 10 nedelja", rekla je mama novinskoj agenciji Kejters, a prenosi The Sun.

"Onda je bilo ludo saznati da su tamo bile dve bebe. Zvuči ludo - i bilo je!"

Deca sada imaju 13 godina, a mama je priznala da joj nije bilo lako dok je sa blizanačkom trudnoćom čuvala tako malu bebu. "Ali imala sam prilično jednostavnu trudnoću i osećala sam se prilično dobro posle", objasnila je ona.

"Bilo je apsolutno ludo, i verovatno možete zamisliti moj šok." U pokušaju da obezbedi sebi malo prostora, poslala je sinove ranije sa ćerkom u školu.

Njena ispovest na TikTok-u pregledana je 1,5 milion puta. U komentarima su mnogi komentarisali kako nisu sigurni da li bi mogli da budu u njenoj koži:

"Vau! To je jedna neverovatna snažna mama, mogu da zamislim koliko je to bilo iscrpljujuće!" - bioje jedan od komentara.

"Mašina si, bravo", napisao je drugi.

BONUS VIDEO: 

Trik za umirivanje uplakane bebe TikTok/miiranndda

(Yumama/T.A.S.)